Adverteren

Waarom adverteren in Belafonte Luxury Magazine?

 

Stelt u zich als adverteerder in het topsegment wel eens de volgende vraag: 

 

“In welke mate komt mijn bedrijf nu daadwerkelijk in mijn doelgroep terecht?”

 

Het blijkt namelijk dat een groot deel van de mensen welke magazines kopen/krijgen niet in uw doelgroep vallen. Belafonte daarentegen wordt gericht selectief in het top segment bezorgd op basis van postcodegebieden waar de gemiddelde WOZ-waarde boven de € 1 miljoen ligt.

Belafonte is dus een uitermate geschikt magazine om zeer doelgericht in contact te komen met uw doelgroep. Wij nemen wij uw bedrijf ook mee in onze social media kanalen om ook op deze wijze uw doelgroep te kunnen bereiken.

 

Het magazine bestaat voor minimaal 75% uit interessante reportages, interviews en columns. Daarnaast plaatsen wij uiteraard ook advertenties.

 

Wij informeren u  over perse zakelijke aspecten op financieel, juridisch, fiscaal en bedrijfs onroerend goed gebied. Tevens vermaken wij de lezer met onderwerpen als mode, woningaanbod, interieur, cosmetica, auto’s, boten, cultuur, reizen etc. 

 

Het magazine verschijnt drie keer per jaar, in een oplage van 20.000 stuks. De lezer ontvangt een rustig ogend magazine met een luxueuze uitstraling. Elke editie heeft zijn eigen uitstraling met bijbehorende kleur en cover.

 

Interesse in een samenwerking met ons magazine? Wij maken graag een afspraak met u.

 

 

Tel: 070-205 7850  Email: info@belafontemagazine.com