Maatschappelijk

Stichting Onky Donky is in 2013 door Marlies Boekhoorn opgericht. Dankzij de donaties van particulieren en bedrijven is het Onky Donky Huis in Ouwehands Dierenpark Rhenen gebouwd.
Vanuit het Onky Donky Huis bieden we de kinderen een veilige, rustige plek voor een onvergetelijke dag. Zo kunnen zij onder deskundige begeleiding vrij spelen en genieten in een bos- en dierrijke omgeving.

Meer lezen

Stichting Wiesje zet zich in om middelen bij elkaar te brengen, kennis over te dragen en voorzieningen te realiseren voor mensen met dementie in Suriname.
Stichting Wiesje richt zich primair op mensen met dementie in Paramaribo, maar zal zich ook inspannen voor dementerende Surinamers in Nederland die terug willen naar Suriname.

Meer lezen

Ieder kind wil kind zijn. Ook kinderen met een levensbedreigende ziekte. Make-A-Wish Nederland, voorheen Doe Een Wens, bestaat al sinds 1989 en vervult ieder jaar ruim 500 liefste wensen van kinderen en jongeren tussen 3 en 18 jaar met een levensbedreigende ziekte.

Lees meer

Our mission is to improve the quality of life for people with rare neurosurgical diseases by maintaining a leading edge in cerebral vascular research and through the research & development and making available of scientifically proven new technologies.

Lees meer

De Ricardo van Rhijn Foundation is opgericht op 4 april 2014. Het huidige bestuur en Ricardo van Rhijn hebben samen gekeken naar het opzetten van een Goed Doel waarin kinderen centraal staan.
De afgelopen jaren zijn er veel sportfoundations opgericht door bekende (ex-)sporters over de hele wereld. De Ricardo van Rhijn Foundation omarmt deze ontwikkeling!

Lees meer

What if we told you we can re-green twice the size of Europe and provide water, food, biodiversity and a better life for millions of people and species?

Lees meer

Het is onze missie om transnationale, georganiseerde wildlife criminaliteit te helpen verstoren. Dit doen we door de criminele netwerken en de corruptie.

Lees meer

Diabetes houdt in dat het glucosegehalte in het bloed hoger is dan normaal. Dit leidt tot uiteenlopende klachten en zelfs tot complicaties die uiteindelijk dodelijk kunnen zijn.

Lees meer